ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Как се доставят поръчките?

Tokcheta.com доставя стоките, поръчани от вас с куриерска фирма Еконт Експрес. Поръчката Ви може да бъде доставена до всяка точка на България – до адрес или до поискване в офис на куриера.

Каква е цената за доставка?

  • За поръчка над 120 лв. заплащате само стойността на поръчката. Цената за куриер е за наша сметка. Доставка до Вашия адрес в събота се доплаща 2.40 лв.
  • За поръчка под 120 лв. заплащате стойността на поръчката + цена за доставка. Доставка до Вашия адрес в събота се доплаща 2.40 лв.

Доставката се извършва до три работни дни, след като се свържем с вас и потвърдите поръчката. Всяка пратка е с опция преглед и тест.

При отказ на пратка след опция “Преглед и тест”, куриерските услуги в двете посоки са за сметка на клиента.

Какъв е срока за обработка и доставка ?

Поръчките, направени до 15:00 часа се обработват на същия ден като най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 13:00 часа до адрес, офисите на куриерите работят от 9:00 до 13:00 часа.

Поръчките, направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички заявки направени събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Имате въпроси по Вашата поръчка?

Свържете се с нас на тел. 0893 572 295 или ни пишете на имейл – tokcheta@abv.bg.